Vacature

Wij zijn weer op zoek naar een nieuwe collega!

Onderstaande vacature is nieuw:

Personeel Gezocht!

Alle facetten vanaf de productie tot de verkoop worden door Hartog zelf uitgevoerd. De constante innovatie en ontwikkeling van materieel en producten zorgen voor voldoende expansie om een gezonde toekomst van Hartog te garanderen Grasdrogerij Hartog heeft circa 25 werknemers in dienst, die als team functioneren en hart voor de zaak hebben. De bedrijfsmentaliteit kenmerkt zich door een gezellige sfeer gecombineerd met een volledige inzet voor de betreffende functie.

 • Vacature

  Wij zijn weer op zoek naar een nieuwe collega!

  Onderstaande vacature is nieuw:

  Personeel Gezocht!

  Lees meer

 • Lucerne-mix NIEUW

  Onze Lucerne-mix is binnenkort verkrijgbaar in een nieuw jasje! Deze gezonde en vezelrijke ruwvoer mix voor paarden stimuleert de darmwerking en bevordert de speekselaanmaak! De Hartog Lucerne-mix is samengesteld uit vers gehakselde luzerne, vermengd met groen geoogste snijhaver.

  Lees meer

 • Voeding van paarden

  De juiste voeding voor paarden is zeer belangrijk. Zo heeft de voeding invloed op de gezondheid, conditie en prestaties van uw paard. Verschillende soorten paarden vragen om verschillende soorten voeding. Lees meer hierover in onze Kennisbank

  Lees meer

 • Luzerne voor kippen

  Inmiddels is luzerne als ruwvoer niet meer weg te denken uit de pluimveehouderij. De pluimvee sector weet de weg naar onze Compact Luzerne en Compact Luzerne EKO te vinden om afleiding en structuur aan hun kippen te bieden. Lees hier alles over Luzerne voor vleeskuikens en Kwaliteitsruwvoer voor gezond pluimvee.

  Lees meer

 • Luzerne voor konijnen

  Het vezelrijke Luzerne geeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Konijnen die kampen met darmklachten zoals diarree, krampen of verstopping, hebben baat bij een rantsoen van ruwvoer zoals Compact Gras en hooi met Luzerne.

  Lees meer