Hartog Rising Stars

In 2018 gaat Hartog Paardenvoeders op zoek naar aanstormend talent. Er worden op verschillende manieren jonge ruiters en amazones gezocht welke bovengemiddeld presteren, maar nog net een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Hartog Rising Stars worden gezocht in verschillende disciplines, waaronder: dressuur, springen en eventing.

Wat verwachten wij van onze Hartog Rising Stars?

Wij verwachten van onze Hartog Rising Stars dat zij bij ieder paardensport gerelateerd bericht (Facebook/Instagram) de pagina van Hartog Paardenvoeders taggen (minimaal 1x per maand). Op deze manier kunnen wij samen de sportprestaties van onze Hartog Rising Stars en het merk Hartog Paardenvoeders meer bekendheid geven.

Het sponsorpakket bevat o.a.:

 • Een jaar lang gratis Hartog ruwvoer (max 1 kg per dag voor 1 pony/paard)
 • Een jaar lang gratis Hartog krachtvoer (max 2kg per dag voor 1 pony/paard)
 • Een Hartog zadeldek
 • Een Hartog jas met Rising Star logo

Onze Hartog Rising Stars:

Cemenne Snijder

Cemenne is 16 jaar oud en samen met haar D-pony Soulmate is zij onze allereerste Hartog Rising Star. Soulmate is 1.48m en heeft een werkwillig karakter. Hij is erg temperamentvol en heeft laat veel springkwaliteit zien. Soulmate krijgt onze Energy Special en de Lucerne-mix.

Lucerne-mix

Hartog Lucerne-mix:

Vezelrijk ruwvoer is voor de spijsvertering van paarden erg belangrijk. Een paard houdt van smakelijk en stofvrij ruwvoer, met Hartog Lucerne-mix haalt u meer rendement uit het rantsoen.

Hartog Energy Special:

Deze speciale Energy granenmix zonder haver bevat langzaam vrijkomende energie.

Door deze langzaam vrijkomende energiebronnen is Hartog Energy Special ideaal voor paarden die duurprestaties moeten leveren, zoals in de disciplines: endurance en mennen.

Kim Hoogenraat

Kim is 22 jaar oud en is samen met haar hengst Accent onze tweede Hartog Rising Star. Ze rijden samen op 1.45m niveau en ze zijn opgenomen in het KNHS Talententeam. Accent krijgt onze Concept-Sportbrok en de Lucerne-mix.

Concept

 

Hartog Concept

Hartog Concept is een brok met een hoge energiewaarde en vitaminering met uitsluitend volwaardige voedingsstoffen.

Hartog Concept bevat alles voor een goede conditie, glanzende vacht, soepele spieren, sterke botten en pezen. Bovendien zorgen de uitgekiende gehalten calcium, fosfor en magnesium voor een ontspannen paard, zodat de kans op blessures wordt verkleind.

Lucerne-mix

Hartog Lucerne-mix:

Vezelrijk ruwvoer is voor de spijsvertering van paarden erg belangrijk. Een paard houdt van smakelijk en stofvrij ruwvoer, met Hartog Lucerne-mix haalt u meer rendement uit het rantsoen.

⭐ HARTOG RISING STARS ⭐ Hartog zoekt aanstormend talent! Ben jij of ken jij iemand die heel goed presteert in de...

Geplaatst door Hartog Paardenvoeders op woensdag 7 februari 2018
 • Voeding van paarden

  De juiste voeding voor paarden is zeer belangrijk. Paardenvoer van Hartog  is van hoogwaardige kwaliteit en smakelijk voor uw paard. Gezond ruwvoer en krachtvoer op basis van luzerne en gras.

  Voor het oudere paard, voor recreatie paarden, voor sportieve prestaties en voor merrie en veulen wordt het voer van Grasdrogerij Hartog gebruikt.

  Lees meer

 • Luzerne voor kippen

  Inmiddels is luzerne als ruwvoer niet meer weg te denken uit de pluimveehouderij. De pluimvee sector weet de weg naar onze Compact Luzerne en Compact Luzerne EKO te vinden om afleiding en structuur aan hun kippen te bieden. Lees hier alles over Luzerne voor vleeskuikens en Kwaliteitsruwvoer voor gezond pluimvee.

  Lees meer

 • Luzerne voor konijnen

  Het vezelrijke Luzerne geeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Konijnen die kampen met darmklachten zoals diarree, krampen of verstopping, hebben baat bij een rantsoen van ruwvoer zoals Compact Gras en hooi met Luzerne.

  Lees meer

 • Afstudeeropdracht HBO

  Aan jou de taak om onderzoek te doen naar een logistiek programma die bij Hartog past. In het programma moeten onder andere de vrachtwagenplanning, de productieplanning, de oogstplanning en de google-map functies voor zowel binnen- als buitenland overzichtelijk weergegeven en ingevoerd worden.

  Uitdagende Logistieke en Economische opdracht

  Lees meer

 • Vacature

  Heb jij een passie voor schrijven, weet je alles van social media en ben je gek op paarden? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

  Stuur een email met korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

  Stagiair(e) Social Media, Marketing & Communicatie MBO/HBO

  Lees meer

 • Voertips tijdens de dracht en lactatieperiode

  Tijdens de dracht is Hartog Lucerne-mix zeer goed toe te passen in het rantsoen vanwege het hoge calciumgehalte. Het hoge gehalte is goed voor de conditie van de merrie en voor de botvorming van het ongeboren veulen. Daarnaast bevat luzerne voor paarden foliumzuur en ß-caroteen, deze vitamines zijn essentieel voor de vruchtbaarheid.

  Lees meer

 • Lucerne-mix NIEUW (2)

  Onze Lucerne-mix is binnenkort verkrijgbaar in een nieuw jasje! Deze gezonde en vezelrijke ruwvoer mix voor paarden stimuleert de darmwerking en bevordert de speekselaanmaak! De Hartog Lucerne-mix is samengesteld uit vers gehakselde luzerne, vermengd met groen geoogste snijhaver.

  Lees meer