HARTOG RISING STARS

In 2018 gaat Hartog Paardenvoeders opzoek naar aanstormend talent. We kiezen op verschillende manieren jonge ruiters en amazones die bovengemiddeld presteren maar nog net een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De HARTOG RISING STARS worden gezocht in verschillende disciplines zoals dressuur, springen en eventing.

Onze Facebookactie waarbij we opzoek zijn naar aanstormend talent werkt als volgt:

Rijd jij of je vriend(in) op een pony of ben je net overgestapt naar de paarden? Ga je veel op concours en zit jij of je vriend/vriendin geregeld in de prijzen? Dan maak je kans op een gratis sponsorpakket met o.a. een jaar lang Hartog paardenvoer en verschillende sponsorartikelen.

RISING STARS

De spelregels:

 • Plaats een mooie actiefoto met een korte motivatie waarom jij of je vriend(in) een Rising Star bent/is
 • Like onze pagina Hartog Paardenvoeders
 • Deel het bericht

Het Hartog adviesteam selecteert in maart 2018 de 10 finalisten die gaan strijden om de felbegeerde titel. Zodra de 10 finalisten bekend zijn mogen alle vrienden, vriendinnen en bekenden stemmen op de finalisten. De finalist met de meeste likes wint de competitie en ontvangt ons sponsorpakket.

Ben je winnaar geworden in de finale? Dan hebben we maar 1 voorwaarde: We verwachten dat je bij ieder paardensport gerelateerd Facebookbericht (en eventueel je Instagram) de pagina Hartog Paardenvoeders tagt. Zo kunnen we samen jou sportprestaties & en het merk Hartog Paardenvoer meer bekendheid geven.

Voorwaarden HARTOG RISING STAR actie:

 • Leeftijd: ouder dan 12 jaar
 • In het bezit van een eigen pony of paard
 • Het sponsorpakket is niet inwisselbaar voor geld of andere zaken
 • De finale wordt gespeeld op naam
 • Het sponsorpakket kan niet geïncasseerd worden door derden
 • Hartog blijft ten allen tijde bevoegd om de actie te stoppen. Bij te weinig deelname of schending van de genoemde voorwaarden kan het HARTOG RISING STAR programma worden onderbroken of geannuleerd.
 • Door mee te doen met de actie ga je automatisch akkoord met onze bovengenoemde voorwaarden

Het pakket bevat o.a.:

 1. Een jaar jaar gratis Hartog ruwvoer (max 1 kg per dag voor 1 pony/paard)
 2. Een jaar gratis Hartog krachtvoer (max 2 kg per dag voor 1 pony/paard)
 3. Een Hartog zadeldek (formaat naar keuze)
 4. Een Hartog jas met RISING STAR logo

⭐ HARTOG RISING STARS ⭐ Hartog zoekt aanstormend talent! Ben jij of ken jij iemand die heel goed presteert in de...

Geplaatst door Hartog Paardenvoeders op woensdag 7 februari 2018
 • Voeding van paarden

  De juiste voeding voor paarden is zeer belangrijk. Paardenvoer van Hartog  is van hoogwaardige kwaliteit en smakelijk voor uw paard. Gezond ruwvoer en krachtvoer op basis van luzerne en gras.

  Voor het oudere paard, voor recreatie paarden, voor sportieve prestaties en voor merrie en veulen wordt het voer van Grasdrogerij Hartog gebruikt.

  Lees meer

 • HARTOG RISING STARS

  In 2018 gaat Hartog Paardenvoeders opzoek naar aanstormend talent. We kiezen op verschillende manieren jonge ruiters en amazones die bovengemiddeld presteren maar nog net een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De HARTOG RISING STARS worden gezocht in verschillende disciplines zoals dressuur, springen en eventing.

  Lees meer

 • Afstudeeropdracht HBO

  Aan jou de taak om onderzoek te doen naar een logistiek programma die bij Hartog past. In het programma moeten onder andere de vrachtwagenplanning, de productieplanning, de oogstplanning en de google-map functies voor zowel binnen- als buitenland overzichtelijk weergegeven en ingevoerd worden.

  Uitdagende Logistieke en Economische opdracht

  Lees meer

 • Vacature: Productiemedewerker / Heftruckchauffeur

  Al meer dan 60 jaar produceert Hartog ruwvoer op maat voor ieder dier.

  Alle facetten vanaf de productie tot de verkoop worden door Hartog zelf uitgevoerd. De constante innovatie en ontwikkeling van materieel en producten zorgen voor voldoende expansie om een gezonde toekomst van Hartog te garanderen Grasdrogerij Hartog heeft ca. 30 werknemers in dienst, die als team functioneren en hart voor de zaak hebben.

  Lees meer

 • Vacature

  Heb jij een passie voor schrijven, weet je alles van social media en ben je gek op paarden? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

  Stuur een email met korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

  Stagiair(e) Social Media, Marketing & Communicatie MBO/HBO

  Lees meer

 • Luzerne voor kippen

  Inmiddels is luzerne als ruwvoer niet meer weg te denken uit de pluimveehouderij. De pluimvee sector weet de weg naar onze Compact Luzerne en Compact Luzerne EKO te vinden om afleiding en structuur aan hun kippen te bieden. Lees hier alles over Luzerne voor vleeskuikens en Kwaliteitsruwvoer voor gezond pluimvee.

  Lees meer

 • Voertips tijdens de dracht en lactatieperiode

  Tijdens de dracht is Hartog Lucerne-mix zeer goed toe te passen in het rantsoen vanwege het hoge calciumgehalte. Het hoge gehalte is goed voor de conditie van de merrie en voor de botvorming van het ongeboren veulen. Daarnaast bevat luzerne voor paarden foliumzuur en ß-caroteen, deze vitamines zijn essentieel voor de vruchtbaarheid.

  Lees meer

 • Luzerne voor konijnen

  Het vezelrijke Luzerne geeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Konijnen die kampen met darmklachten zoals diarree, krampen of verstopping, hebben baat bij een rantsoen van ruwvoer zoals Compact Gras en hooi met Luzerne.

  Lees meer

 • Winactie dressuur- en springlessen

  Win een les van top dressuurruiter Sander Marijnissen of bondscoach springen Edwin Hoogenraat!

  Lees meer