Hartog Lucerne Trophy

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2017 is een springcompetitie voor D-pony's op Z-niveau. Het belangrijkste doel van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy is het bevorderen van een betere doorstroming naar de klasse ZZ en de KNHS-Roelofsen Jeugd Competitie. De KNHS-Hartog Lucerne Trophy vormt daarmee een belangrijke bouwsteen in de opleiding van jonge springruiters.

Deelnemers in deze competitie krijgen punten voor hun rijstijl. De beoordeling van de rijstijl en het geven van tips wordt gedaan door een bekende ruiter of trainer.

MEEDOEN AAN DE KNHS-HARTOG LUCERNE TROPHY

Startgerechtigd zijn combinaties die tenminste zijn opgenomen in het springen klasse Z + 2 winstpunten met een D-pony, een geldige KNHS-startpas hebben en in 2016 de maximale leeftijd van 16 jaar bereiken.

INSCHRIJVEN, STARTLIJSTEN EN UITSLAGEN VIA MIJN KNHS

Inschrijven voor de competitie kan vanaf 8 weken tot 10 dagen voor de wedstrijd via MijnKNHS.nl. De startlijsten en uitslagen zijn ook terug te vinden in de wedstrijdkalender van Mijn KNHS.

WEDSTRIJDKALENDER KNHS-HARTOG LUCERNE TROPHY 2017

Zondag 15 januari - Zwarte Water in de Mortel
Zat/Zon 18/19 februari 2017 - De IJsselruiters in Brummen
Zaterdag 4 maart 2017 - Balkbrug Diamanthal
Zaterdag 15 april 2017 - Twentse Ros Albergen
Zaterdag 27 mei 2017 - Manege Beukers
Zaterdag 3 juni 2017 - Bergen Op Zoom (bij het stadspark)
Zaterdag 8 juli 2017 - Finale - CSI Geesteren

Wij ondersteunen al jarenlang de springcompetitie voor pony’s op Z-niveau. Daarom zal Hartog ook in 2017 en 2018 wederom sponsor zijn van dit evenement. De wedstrijd kalender voor 2017 is op dit moment nog niet bekend.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Evenementen & Competities van de KNHS via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Voeding van paarden

  De juiste voeding voor paarden is zeer belangrijk. Paardenvoer van Hartog lucerne is van hoogwaardige kwaliteit en smakelijk voor uw paard. Gezond ruwvoer en krachtvoer op basis van luzerne en gras.

  Voor het oudere paard, voor recreatie paarden, voor sportieve prestaties en voor merrie en veulen wordt het voer van Grasdrogerij Hartog gebruikt.

  Lees meer

 • Vacature

  Wij zijn weer op zoek naar twee nieuwe collega's!

  Onderstaande vacatures zijn nieuw:

  • Vacature - verkoop buitendienst medewerker Noord Nederland en Duitsland
  • Vacature - verkoop buitendienst medewerker Zuid Nederland en België

  Personeel gezocht met passie voor paarden

  Lees meer

 • Luzerne voor kippen

  Inmiddels is luzerne als ruwvoer niet meer weg te denken uit de pluimveehouderij. De pluimvee sector weet de weg naar onze Compact Luzerne en Compact Luzerne EKO te vinden om afleiding en structuur aan hun kippen te bieden. Lees hier alles over Luzerne voor vleeskuikens en Kwaliteitsruwvoer voor gezond pluimvee.

  Lees meer

 • Voertips tijdens de dracht en lactatieperiode

  Tijdens de dracht is Hartog Lucerne-mix zeer goed toe te passen in het rantsoen vanwege het hoge calciumgehalte. Het hoge gehalte is goed voor de conditie van de merrie en voor de botvorming van het ongeboren veulen. Daarnaast bevat luzerne voor paarden foliumzuur en ß-caroteen, deze vitamines zijn essentieel voor de vruchtbaarheid.

  Lees meer

 • Luzerne voor konijnen

  Het vezelrijke Luzerne geeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Konijnen die kampen met darmklachten zoals diarree, krampen of verstopping, hebben baat bij een rantsoen van ruwvoer zoals Compact Gras en hooi met Luzerne.

  Lees meer