Hartog Lucerne Trophy

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2018 is een springcompetitie voor D-pony's op Z-niveau. Het belangrijkste doel van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy is het bevorderen van een betere doorstroming naar de klasse ZZ en de KNHS-Roelofsen Jeugd Competitie. De KNHS-Hartog Lucerne Trophy vormt daarmee een belangrijke bouwsteen in de opleiding van jonge springruiters.

Deelnemers in deze competitie krijgen punten voor hun rijstijl. De beoordeling van de rijstijl en het geven van tips wordt gedaan door een bekende ruiter of trainer.

MEEDOEN AAN DE KNHS-HARTOG LUCERNE TROPHY

Startgerechtigd zijn combinaties die tenminste zijn opgenomen in het springen klasse Z + 2 winstpunten met een D-pony, een geldige KNHS-startpas hebben en in 2018 de maximale leeftijd van 16 jaar bereiken.

INSCHRIJVEN, STARTLIJSTEN EN UITSLAGEN VIA MIJN KNHS

Inschrijven voor de competitie kan vanaf 8 weken tot 10 dagen voor de wedstrijd via MijnKNHS.nl. De startlijsten en uitslagen zijn ook terug te vinden in de wedstrijdkalender van Mijn KNHS.

WEDSTRIJDKALENDER KNHS-HARTOG LUCERNE TROPHY 2018

Kalender KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2018

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy vindt plaats op zes verschillende locaties. Om je te kwalificeren voor de finale, moet je aan minimaal drie competitiewedstrijden hebben mee gedaan en eindigen in de top 20.

Zondag 21 januari, Zwarte Water in De Mortel
Zondag 4 februari, De Ankerhal in Saasveld
Maart, nader te bepalen
Zaterdag 14 april, Twentse Ros in Geesteren
Zondag 13 mei, Manege Beukers in Oud-Karspel
Zaterdag 19 mei, Stadspark in Bergen op Zoom
Zaterdag 16 juni,  Finale  - CSI Twente in Geesteren

Wij ondersteunen al jarenlang de springcompetitie voor pony’s op Z-niveau. Daarom zal Hartog ook in 2018 wederom sponsor zijn van dit evenement.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Evenementen & Competities van de KNHS via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Voeding van paarden

  De juiste voeding voor paarden is zeer belangrijk. Paardenvoer van Hartog  is van hoogwaardige kwaliteit en smakelijk voor uw paard. Gezond ruwvoer en krachtvoer op basis van luzerne en gras.

  Voor het oudere paard, voor recreatie paarden, voor sportieve prestaties en voor merrie en veulen wordt het voer van Grasdrogerij Hartog gebruikt.

  Lees meer

 • Luzerne voor kippen

  Inmiddels is luzerne als ruwvoer niet meer weg te denken uit de pluimveehouderij. De pluimvee sector weet de weg naar onze Compact Luzerne en Compact Luzerne EKO te vinden om afleiding en structuur aan hun kippen te bieden. Lees hier alles over Luzerne voor vleeskuikens en Kwaliteitsruwvoer voor gezond pluimvee.

  Lees meer

 • Luzerne voor konijnen

  Het vezelrijke Luzerne geeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Konijnen die kampen met darmklachten zoals diarree, krampen of verstopping, hebben baat bij een rantsoen van ruwvoer zoals Compact Gras en hooi met Luzerne.

  Lees meer

 • Afstudeeropdracht HBO

  Aan jou de taak om onderzoek te doen naar een logistiek programma die bij Hartog past. In het programma moeten onder andere de vrachtwagenplanning, de productieplanning, de oogstplanning en de google-map functies voor zowel binnen- als buitenland overzichtelijk weergegeven en ingevoerd worden.

  Uitdagende Logistieke en Economische opdracht

  Lees meer

 • Vacature

  Heb jij een passie voor schrijven, weet je alles van social media en ben je gek op paarden? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

  Stuur een email met korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

  Stagiair(e) Social Media, Marketing & Communicatie MBO/HBO

  Lees meer

 • Voertips tijdens de dracht en lactatieperiode

  Tijdens de dracht is Hartog Lucerne-mix zeer goed toe te passen in het rantsoen vanwege het hoge calciumgehalte. Het hoge gehalte is goed voor de conditie van de merrie en voor de botvorming van het ongeboren veulen. Daarnaast bevat luzerne voor paarden foliumzuur en ß-caroteen, deze vitamines zijn essentieel voor de vruchtbaarheid.

  Lees meer

 • Lucerne-mix NIEUW (2)

  Onze Lucerne-mix is binnenkort verkrijgbaar in een nieuw jasje! Deze gezonde en vezelrijke ruwvoer mix voor paarden stimuleert de darmwerking en bevordert de speekselaanmaak! De Hartog Lucerne-mix is samengesteld uit vers gehakselde luzerne, vermengd met groen geoogste snijhaver.

  Lees meer