Hartog Rising Stars

In 2018 gaat Hartog Paardenvoeders op zoek naar aanstormend talent. Er worden op verschillende manieren jonge ruiters en amazones gezocht welke bovengemiddeld presteren, maar nog net een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Hartog Rising Stars worden gezocht in verschillende disciplines, waaronder: dressuur, springen en eventing.

Wat verwachten wij van onze Hartog Rising Stars?

Wij verwachten van onze Hartog Rising Stars dat zij bij ieder paardensport gerelateerd bericht (Facebook/Instagram) de pagina van Hartog Paardenvoeders taggen (minimaal 1x per maand). Op deze manier kunnen wij samen de sportprestaties van onze Hartog Rising Stars en het merk Hartog Paardenvoeders meer bekendheid geven.

Het sponsorpakket bevat o.a.:

  • Een jaar lang gratis Hartog ruwvoer (max 1 kg per dag voor 1 pony/paard)
  • Een jaar lang gratis Hartog krachtvoer (max 2kg per dag voor 1 pony/paard)
  • Een Hartog zadeldek
  • Een Hartog jas met Rising Star logo

Onze Hartog Rising Stars:

Cemenne Snijder

Cemenne is 16 jaar oud en samen met haar D-pony Soulmate is zij onze allereerste Hartog Rising Star. Soulmate is 1.48m en heeft een werkwillig karakter. Hij is erg temperamentvol en heeft laat veel springkwaliteit zien. Soulmate krijgt onze Energy Special en de Lucerne-mix.

Lucerne-mix

Hartog Lucerne-mix:

Vezelrijk ruwvoer is voor de spijsvertering van paarden erg belangrijk. Een paard houdt van smakelijk en stofvrij ruwvoer, met Hartog Lucerne-mix haalt u meer rendement uit het rantsoen.

Hartog Energy Special:

Deze speciale Energy granenmix zonder haver bevat langzaam vrijkomende energie.

Door deze langzaam vrijkomende energiebronnen is Hartog Energy Special ideaal voor paarden die duurprestaties moeten leveren, zoals in de disciplines: endurance en mennen.

Kim Hoogenraat

Kim is 22 jaar oud en is samen met haar hengst Accent onze tweede Hartog Rising Star. Ze rijden samen op 1.45m niveau en ze zijn opgenomen in het KNHS Talententeam. Accent krijgt onze Concept-Sportbrok en de Lucerne-mix.

Concept

 

Hartog Concept

Hartog Concept is een brok met een hoge energiewaarde en vitaminering met uitsluitend volwaardige voedingsstoffen.

Hartog Concept bevat alles voor een goede conditie, glanzende vacht, soepele spieren, sterke botten en pezen. Bovendien zorgen de uitgekiende gehalten calcium, fosfor en magnesium voor een ontspannen paard, zodat de kans op blessures wordt verkleind.

Lucerne-mix

Hartog Lucerne-mix:

Vezelrijk ruwvoer is voor de spijsvertering van paarden erg belangrijk. Een paard houdt van smakelijk en stofvrij ruwvoer, met Hartog Lucerne-mix haalt u meer rendement uit het rantsoen.

⭐ HARTOG RISING STARS ⭐ Hartog zoekt aanstormend talent! Ben jij of ken jij iemand die heel goed presteert in de...

Geplaatst door Hartog Paardenvoeders op woensdag 7 februari 2018

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht