Veevoer van hoogwaardige kwaliteit

Een grootte afzet van Hartog producten vindt plaats naar de veehouderij. Met name voor pens prikkeling en de gezondheid (vruchtbaarheid) van het vee, vindt de stroom met gras en luzerne zijn weg naar de veehouder. Hartog beschikt over een verfijnd aanbod van diverse producten voor de veehouderij (Pluimvee, RundveeSchapen en geiten en Varkens. Lees meer over onze verschillende gedroogde en verwerkte voeders om meer te weten te komen over onderlingen verschillen. Op deze manier kunt u de voeding voor uw vee zo goed mogelijk samenstellen.

Luzerne

Luzerne is een kwalitatief hoogwaardig eiwitrijk product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde en een goede verteerbaarheid. De grove structuur van luzerne garandeert een optimale penswerking en voorkomt pensverzuring. De eerste snede is de meest grove snede. In de loop van het seizoen worden de sneden fijner. De VEM van luzerne is in theorie laag, maar in praktijk veel hoger, door een beter rendement van het overige rantsoen.  

Topkwaliteit van onze producten voor de veehouderij wordt gewaarborgd door volledige procesbewaking. Hartog heeft het hele productieproces in eigen handen van het zaaien tot en met de distributie naar de eindverbruiker.

Afleveren? U bepaalt hoe, waar en wanneer

Bij Hartog leveren we al onze producten twaalf maanden per jaar op elk gewenst adres. En in elke vorm die u maar wilt: grote of kleine balen, brokjes, gezakt of los gestort. Een telefoontje of e-mailtje naar Hartog en alles wordt geregeld – u hebt er geen omkijken meer naar.

Handig om te weten: onze vrachtauto kan een heftruck meenemen, zodat de gras- en luzernebalen ook binnen geplaatst kunnen worden.

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht