0229 58 12 32
  Beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
  [show_publishing_options] => 
  [show_article_options] => 
  [show_urls_images_backend] => 
  [show_urls_images_frontend] => 
)

Kwaliteit

Grasdrogerij Hartog BV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kwaliteit die wordt gewaarborgd door volledige procesbewaking: van het zaaien tot en met de distributie naar de eindverbruiker, wij hebben het gehele proces in eigen handen. Logisch dat steeds meer bedrijven in de agrarische sector kiezen voor Hartog als betrouwbare partner in de gecontroleerde productieketen.

Kwaliteitssystemen en certificaten

Gecontroleerde teelt

Voor het telen van de groenvoeders werken wij nauw samen met zorgvuldig gekozen contracttelers. Voornamelijk akkerbouwers die telen op de zware, kalkrijke kleigrond van de polders rond het IJsselmeer. Zij telen alleen de door ons geselecteerde rassen.

Wij 0ogsten (gras en luzerne) al onze groenvoeders zelf. Zo kunnen we op het juiste tijdstip maaien en zijn we minder afhankelijk van bijvoorbeeld de weersverwachting.

Wij drogen de groenvoeders in grote, computergestuurde droogtrommels met een gezamenlijke capaciteit van 90 ton waterverdamping per uur. Hiermee is een snelle droging gewaarborgd waardoor al het goede van het verse product, zoals de goede smaak en de landelijke geur, bewaard blijft. Ziektekiemen hebben geen schijn van kans: door de temperatuurbehandeling zijn onze producten absoluut vrij van bijvoorbeeld Para-TBC en salmonella.

Betrokkenheid

Onze medewerkers van de grasdrogerij zijn nauw betrokken bij haar leveranciers en haar afnemers. Ons product vraagt dan ook een goede kennis van de gebruiker zoals de vee-, paarden- en geitenhouder. Aandacht voor de lokale situatie van de individuele afnemer vormt een van de kernen van ons denken en handelen. Daarbij richten we ons niet alleen op de directe klanten maar ook op de dealers die in een concurrerende markt onze producten moeten verkopen.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons beleid t.a.v. de kwaliteitsborging zal leiden tot een kwaliteitsniveau, dat in hoge mate de waarborging geeft dat onze producten en diensten voldoen aan de eisen in wet- en regelgeving, verband houdend met de veiligheid voor mens, dier en milieu.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie