0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
  [show_publishing_options] => 
  [show_article_options] => 
  [show_urls_images_backend] => 
  [show_urls_images_frontend] => 
)

Skal certificaat

Skal logo

Grasdrogerij Hartog B.V. is in het bezit van een Skal certicifaat. Skal is voortgekomen uit de Stichting Ekomerk Controle die in 1985 werd opgericht om consumenten garanties te bieden voor de biologische herkomst van land- en tuinbouwproducten. De biologische productie is in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. Momenteel staan ongeveer 1450 biologische boeren en bijna 1000 biologische verwerkers, importeurs, handels- en opslagbedrijven onder toezicht van Skal.

'Biologisch' betekent in wezen: zo natuurlijk mogelijk tot stand gekomen, met zo min mogelijk kunstgrepen. In de biologische landbouw worden daarom geen kunstmest en geen chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Daarnaast worden dieren onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden gehouden, ook wat hun voeding betreft. Verder worden geen genetisch gemodificeerde organismen toegepast.

Om een product "biologisch" te mogen noemen, moet de productie aan bepaalde wettelijke regels voldoen. Op de naleving daarvan vindt toezicht plaats. Biologische producten zijn niet alleen herkenbaar aan de aanduiding "biologisch", maar vaak ook aan een keurmerk.

Skal

Skal controleert biologische landbouwbedrijven, fabrikanten en importeurs (van buiten de EU). Ze doet dat in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Voor de biologische productie in de lidstaten van de EU, dus ook in Nederland bestaat namelijk wettelijke (overheids)regelgeving. Inspectie bestaat uit bedrijfsbezoeken, monsternames en administratieve beoordelingen. Skal voert het merendeel van de bedrijfsbezoeken en monsternames niet zelf uit maar laat dat doen. Onder certificatie verstaat men de uiteindelijke beslissing of een onderneming met recht de aanduiding “biologisch” op de producten mag voeren. Voldoet men aan alle eisen dan ontvangt de onderneming een bewijsstuk, het certificaat.

Grasdrogerij Hartog staat bij SKAL ingeschreven onder bedrijfsnummer 001195.

Download hier ons Skal certificaat

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie