0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
)

Over Hartog

Specialist in ruw- en krachtvoeders

Met Hartog blijven paarden, rundvee, geiten en pluimvee in topconditie. Wij leveren ruwvoeders gebaseerd op luzerne en gras. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige krachtvoeder voor paarden. Wij leveren onze producten in handige klein verpakkingen maar ook in grote balen en bulk.

Veilige en gezonde diervoeders

Wij drogen onze ruwvoeders in droogtrommels met een totale capaciteit van negentig ton waterverdamping per uur. De smaak, geur, voedingstoffen, vitamines en mineralen van het verse product blijven dankzij de snelle droging in stand. De temperatuurbehandeling garandeert dat onze producten volledig vrij zijn van ziektekiemen, zoals salmonella of para tbc. Hartog is dé specialist veilige en gezonde diervoeders.

Volledige procesbewaking

Wij hebben het volledige productieproces van ruwvoeders in eigen hand: van zaaien tot oogsten en van verwerken tot distributie. Dankzij onze strenge procesbewaking kunnen wij de constante kwaliteit van onze producten waarborgen. Wij zijn de enige groenvoederdrogerij van Europa die de temperatuur behandeling uitvoer met aardgas. Hierdoor blijven de ruwvoeders gegarandeerd vrij van verontreiniging.

Meer dan 65 jaar ervaring

Wij zijn in 1950 opgericht als grasdrogerij en handel in gedroogde diervoeder producten. Door continue innovatie en investering zijn wij uitgegroeid tot een van s ’werelds meest toonaangevende producenten van ruw- en krachtvoeders. Met onze verschillende soorten ruwvoeders en de hoogwaardige krachtvoerlijn onderscheiden wij ons van alle andere voerleveranciers. Wij nemen deel aan SecureFeed en beschikken over een GMP+ en skal.

Veevoer van hoogwaardige kwaliteit

Een grootte afzet van Hartog producten vindt plaats naar de veehouderij. Met name voor pens prikkeling en de gezondheid (vruchtbaarheid) van het vee, vindt de stroom met gras en luzerne zijn weg naar de veehouder. Hartog beschikt over een verfijnd aanbod van diverse producten voor de veehouderij. Lees meer over onze verschillende gedroogde en verwerkte voeders om meer te weten te komen over onderlingen verschillen. Op deze manier kunt u de voeding voor uw vee zo goed mogelijk samenstellen.

Luzerne

Luzerne is een kwalitatief hoogwaardig eiwitrijk product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde en een goede verteerbaarheid. De grove structuur van luzerne garandeert een optimale penswerking en voorkomt pensverzuring. De eerste snede is de meest grove snede. In de loop van het seizoen worden de sneden fijner. De VEM van luzerne is in theorie laag, maar in praktijk veel hoger, door een beter rendement van het overige rantsoen.  

Topkwaliteit van onze producten voor de veehouderij wordt gewaarborgd door volledige procesbewaking. Hartog heeft het hele productieproces in eigen handen van het zaaien tot en met de distributie naar de eindverbruiker.

Afleveren? U bepaalt hoe, waar en wanneer

Bij Hartog leveren we al onze producten twaalf maanden per jaar op elk gewenst adres. En in elke vorm die u maar wilt: grote of kleine balen, brokjes, gezakt of los gestort. Een telefoontje of e-mailtje naar Hartog en alles wordt geregeld – u hebt er geen omkijken meer naar.

Handig om te weten: onze vrachtauto kan een heftruck meenemen, zodat de gras- en luzernebalen ook binnen geplaatst kunnen worden.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie