0229 58 12 32

Hartog Lucerne Trophy

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2018 is een springcompetitie voor D-pony's op Z-niveau. Het belangrijkste doel van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy is het bevorderen van een betere doorstroming naar de klasse ZZ en de KNHS-Roelofsen Jeugd Competitie. De KNHS-Hartog Lucerne Trophy vormt daarmee een belangrijke bouwsteen in de opleiding van jonge springruiters.

Deelnemers in deze competitie krijgen punten voor hun rijstijl. De beoordeling van de rijstijl en het geven van tips wordt gedaan door een bekende ruiter of trainer.

MEEDOEN AAN DE KNHS-HARTOG LUCERNE TROPHY

Startgerechtigd zijn combinaties die tenminste zijn opgenomen in het springen klasse Z + 2 winstpunten met een D-pony, een geldige KNHS-startpas hebben en in 2018 de maximale leeftijd van 16 jaar bereiken.

INSCHRIJVEN, STARTLIJSTEN EN UITSLAGEN VIA MIJN KNHS

Inschrijven voor de competitie kan vanaf 8 weken tot 10 dagen voor de wedstrijd via MijnKNHS.nl. De startlijsten en uitslagen zijn ook terug te vinden in de wedstrijdkalender van Mijn KNHS.

WEDSTRIJDKALENDER KNHS-HARTOG LUCERNE TROPHY 2018

Kalender KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2018

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy vindt plaats op zes verschillende locaties. Om je te kwalificeren voor de finale, moet je aan minimaal drie competitiewedstrijden hebben mee gedaan en eindigen in de top 20.

Zondag 21 januari, Zwarte Water in De Mortel
Zondag 4 februari, De Ankerhal in Saasveld
Maart, nader te bepalen
Zaterdag 14 april, Twentse Ros in Geesteren
Zondag 13 mei, Manege Beukers in Oud-Karspel
Zaterdag 19 mei, Stadspark in Bergen op Zoom
Zaterdag 16 juni,  Finale  - CSI Twente in Geesteren

Wij ondersteunen al jarenlang de springcompetitie voor pony’s op Z-niveau. Daarom zal Hartog ook in 2018 wederom sponsor zijn van dit evenement.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Evenementen & Competities van de KNHS via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht