0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
  [show_publishing_options] => 
  [show_article_options] => 
  [show_urls_images_backend] => 
  [show_urls_images_frontend] => 
)

Referenties

Er zijn diverse bekende ruiters en stallen die Hartog paardenvoer gebruiken. Klik hieronder op de verschillende referenties / branches om te zien welke ruiters en stallen tevreden gebruiker van Hartog producten zijn.

Ervaringen van klanten


Jamie Gornall
Gornall Equestrian

Jamie Gornall is een internationaal springruiter welke de afgelopen 15 jaar heeft gereden voor en getraind met de beste ruiters ter wereld. Zijn passie en toewijding voor de paardensport is groot. Gornall Equestrian, gevestigd in Noord Yorkshire (Engeland), is zijn thuisbasis. Deze locatie biedt moderne faciliteiten om de beste springfaciliteit te creëren.
Jamie Gornall voert zijn paarden verschillende Hartog producten en wij vroegen aan hem wat hij van onze producten vind.

Jamie Gornall:

Ik gebruik de producten van Hartog omdat deze zeer consistent zijn. Het product wordt van begin tot eind zelf gemaakt waardoor ieder ingrediënt binnen het proces traceerbaar is.

De producten zijn ook zeer smakelijk in tegenstelling tot de producten van sommige concurrenten. Sommige andere natuurlijke ruwvoeders kunnen de mond, keel en maag van het paard beschadigen of irriteren, maar zelfs de kieskeurige eters eten de emmer met Hartog voer helemaal leeg! Alle paarden eten het heel goed en dat zegt al genoeg.

Alle producten voldoen precies aan hun omschrijving. Bijvoorbeeld de Gras-mix voor jonge paarden is een bron van zuivere vezels. De Lucerne-mix wordt gebruikt voor de wedstrijdpaarden die op deze manier worden voorzien van meer energie.
Wij zijn erg blij met de producten en dit geldt ook voor de paarden!


Stal Tornesch
Kropswolde

Stal Tornesch is de sport en fokkerij stal van de familie Noorhof- Nieborg gevestigd in Kropswolde. Achter de toegangspoort kom je in een royaal en mooi opgezette stal uit. Op het moment bestaat de stal uit +-40 paarden. Bestaande uit 14 fokmerries (verwachten in 2019 5 veulens), +- 6 sportpaarden en verder jonge aanwas.

Stal Tornesch is al ruim 10 jaar een tevreden gebruiker van Hartog paardenvoeders. Naast de ruwvoeders worden de krachtvoeders van Hartog op stal ingezet. Alle paarden krijgen de Hartog Concept brok gevoerd aangevuld met naar behoefte en gebruikersdoel de muesli’s. Fokmerrie’s worden aangevuld met de Balance voor voldoende structuur. Sportpaarden afhankelijk van temperament en prestatie die ze moeten verrichten

 Sinds er op stal Hartog gevoerd wordt heeft dhr. Noordhof veel minder problemen. Zijn woorden: “Waarom veranderen als de paarden het er super op doen!” “Wat goed is blijft”

Logo Jos LansinkJos Lansink
Ellikom

Wereldkampioen Springen:

'Bij ons op stal wordt de Lucerne-mix onder de middag door het krachtvoer gemengd, zodat de paarden langer op het voer kauwen. Hierdoor wordt er meer speeksel geproduceerd en dit komt de spijsvertering ten goede. Alle paarden krijgen ca. 1 kg Lucerne-mix per dag. Ik voer het al 20 jaar.... Dat zegt genoeg!'’

Logo Gert-Jan BrugginkGert-Jan Bruggink
Weerselo

Product dat Gert-Jan Bruggink al jarenlang gebruikt:

Lucerne-mix

Logo Sander MarijnissenSander Marijnissen
Wijdewormer

 '' Compact Gras is ruwvoer met een constante kwaliteit! Wij en onze paarden zijn zeer tevreden met Hartog Compact Gras. Het systeem met de Hartog Voerbox werkt heel goed en de paarden vermaken zich geweldig. Deze baaltjes zijn ook ontzettend handig om mee te nemen op concours ” Aldus Sander Marijnissen

Logo ZangersheideZangersheide
Lanaken

De gerenommeerde stoeterij

Gevestigd in Lanaken en voert al 12 jaar producten van Hartog. Zij gebruiken de Lucerne-mix, Gras-mix, Compact Gras, Energy Classic, Energy Special en Care Promise.

‘’Wij voeren alle jonge paarden (0-2,5 jarige) in de loopstallen bij met Hartog Lucerne-mix. Ze krijgen ca. 1 zak per 4-7 paarden, variërend per leeftijd. Dit komt neer op 2,5 – 4 kg Hartog Lucerne-mix per paard per dag. De paarden van 0 tot 1,5 jaar krijgen hierbij ’s morgens en ’s avonds krachtvoer. Vanaf 1,5 jaar krijgen ze alleen ’s morgens krachtvoer en een grotere hoeveelheid Lucerne-mix.
Lucerne-mix is gemakkelijk voeren en de paarden zien er goed uit. De vezels stimuleren de spijsvertering. De jonge paarden krijgen met Lucerne-mix een aanvulling van natuurlijk gevormde voedingsstoffen die de groei en ontwikkeling ondersteunen. ’’
‘’De springpaarden worden ’s morgens en ’s avonds gevoerd met Energy Classic en voor paarden waarbij geen haver gewenst is wordt de Energy Special gebruikt.’’
‘’De springpaarden die iets meer vulling nodig hebben worden bijgevoerd met Hartog Gras-mix of Hartog Lucerne-mix onder de middag. Hierbij krijgen zij meestal de Care Promise kruidenslobber.‘’ Aldus de stalmanager van Zangersheide.

Logo Hugo Langeweg
Hugo Langeweg
Schagerbrug

De producten die Hugo Langeweg al jarenlang gebruikt:

Lucerne-mix
Balance
Energy Classic
Care Promise

Logo Peter StrooperPeter Strooper
Callantsoog

De producten die Peter Strooper al jarenlang gebruikt:

Compact Gras
Energy Classic

Logo Franke SloothaakFranke Sloothaak
Borgholzhauzen

Producten die Franke Sloothaak al jarenlang gebruikt:

Lucerne-mix
Gras-mix
Compact Gras

Logo Rodrigo PessoaRodrigo Pessoa
Fleurus

Producten die Rodrigo Pessoa al jarenlang gebruikt:

Energy Classic
Energy Special

Logo Stal WitteStal Witte
Schijndel

Het product dat Stal Witte gebruikt:

Compact Gras

Logo Stal HazelbergStal Hazelberg
Boekel

Wereldkampioen miniatuurhengst:

De miniatuurpaarden worden  tijdens dergelijke shows op stand beoordeeld waarbij gelet wordt op exterieur, verhoudingen en uitstraling. Voeding is een belangrijke factor om het miniatuurpaard in topconditie te krijgen en te houden. Volgens van de Wetering dienen miniatuurpaarden niet te mager gehouden te worden, maar ook zij moeten voldoende vlees op het lichaam hebben.

De showpaarden van Stal Hazelberg worden gevoerd met een mix van Energy Classic, Concept kruidenbrok en een beetje zwarte haver. Aan ruwvoeders krijgen ze Lucerne-mix en een minimale hoeveelheid hooi. Heer van de Wetering licht toe dat hij de showpaarden voornamelijk voert met Lucerne-mix. ''Hiermee blijven de paarden in een stralende conditie en  voorkom je dikke buiken, die bij het voeren van hooi wel kunnen ontstaan'': aldus Ben van de Wetering.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie