0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
)

Werken bij Hartog

Wil jij werken bij Hartog? Bekijk hier het actuele aanbod van vacatures en stages.

Actuele vacatures/stages

Chauffeurs gezocht

Als (aanvoer) chauffeur maak je dagelijks diverse(korte)ritten in de regio Noord-Holland om de drogerij te bevoorraden. In mei is de aanvoer van het gewas nog inde opstartfase, het kan zijn dat je in deze maand nog niet full-time ingezet wordt. In juni, juli, augustus en september hebben we je zeker full-time nodig; in oktober/november bouwt de aanvoer weer af...

Lees meer...

Afstudeer/stageopdracht - Klimaatneutraal produceren in de Agribusiness

Wij zoeken een enthousiaste student, studerend aan een Hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde, Technische Natuurkunde, Built Evironment.  Volg jij een studie aan één van de relevante richtingen en heb je affiniteit met onze branche? Ben jij gedreven, communicatief vaardig en houd je ervan de handen uit de mouwen te steken?

Lees meer...

Afstudeeropdracht - Implementatie softwarepakket in de Agribusiness

Wij zoeken een gedreven (duaal/deeltijd/voltijd) HBO student Finance & Control (bedrijfseconomie). Ben jij gedreven, communicatief vaardig en houd je ervan de handen uit de mouwen te steken? Krijg jij energie van het verbeteren/optimaliseren van processen, heb je (enige) kennis van LEAN en heb je affiniteit met onze branche? Dan is dit een mooie (afstudeer) opdracht voor jou! Wij zien jouw reactie graag tegemoet.

Lees meer...

Afstudeeropdracht - Onderhoudsplan

Wij zoeken een enthousiaste student aan een HBO-opleiding bijvoorbeeld de richting van Werktuigbouwkunde. Volg jij een HBO-studie in een relevante richting en heb je affiniteit met onze branche? Ben jij gedreven, communicatief vaardig en houd je ervan de handen uit de mouwen te steken? Dan ligt er hier een mooi vraagstuk voor jou en komen wij graag met jou in contact! 

Lees meer...

Afstudeeropdracht - Klimaatneutraal produceren in de Agribusiness

Wij zoeken een enthousiaste student, studerend aan een HBO/WO-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde, Technische Natuurkunde, Built Evironment, Science Business & Innovation. Volg jij een studie aan één van de relevante richtingen en heb je affiniteit met onze branche? Ben jij gedreven, communicatief vaardig en houd je ervan de handen uit de mouwen te steken? Dan ligt er hier een mooi vraagstuk voor jou en komen wij graag met jou in contact!

Lees meer...

Stage Marketing

Wij zoeken drie enthousiaste (Nederlandse of Duitse) HBO studenten van die een relevante opleiding volgen (bijvoorbeeld Hippische Bedrijfskunde) of richting marketing & communicatie én affiniteit hebben met onze branche! Ben jij gedreven, communicatief vaardig en houd je ervan de handen uit de mouwen te steken? En ook belangrijk: Je hebt passie voor paarden (en natuurlijk ook voor onze producten)! Herken jij jezelf hierin? 

Lees meer...

Financieel-administratief medewerker (startfunctie)

Als financieel administratief medewerker bij grasdrogerij Hartog bieden wij een divers takenpakket aan! Naast het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, selfbilling, en het maken van kostprijsberekeningen, behoort het opstellen van rapportages en algemene ondersteuning bieden op kantoor ook tot jouw takenpakket.

Lees meer...

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie