0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 1
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
  [show_publishing_options] => 
  [show_article_options] => 
  [show_urls_images_backend] => 
  [show_urls_images_frontend] => 
)

Schapen en geiten

Schapen en geiten

Hartog beschikt over een verfijnd aanbod van diverse producten voor uw vee. Op deze manier kunt u de voeding voor uw geiten en schapen zo goed mogelijk samenstellen.

Geiten

De geiten nemen een speciale plaats in. Het grote voordeel bij de kieskeurige geiten is de constante kwaliteit en het gemak bij het voeren. Geiten zijn zeer kritisch als het gaat om hun voer. Smaak, geur, droge stof en mondgevoel zijn punten waarop een geit zijn voer beoordeelt. Juist dit zijn positieve punten van Hartog ruwvoeders. De zomerse geur van de structuurbalen, de constantheid van samenstelling en smaak worden dan ook als groot pluspunt ervaren onder de geitenhouders. Geitenhouders kunnen bij ons terecht voor luzernebalen, grasbalen, luzernebrok en grasbrok. Door hoge temperatuurbehandeling hebben ziektekiemen zoals Para-tbc en salmonella geen kans. Speciaal voor oudere geiten adviseren wij de Gras-mix, dit product is erg smakelijk en wordt gemakkelijk gegeten. Geiten met een minder gebit zullen de brokje in de Gras-mix laten liggen.

Schapen

De schapenhouderij ondervindt grote voordelen van onze gedroogde producten, voornamelijk het gedroogde gras, verkrijgbaar in grote balen en sinds kort ook in de compacte baaltjes van 20 kg.

Topkwaliteit van onze producten wordt gewaarborgd door volledige procesbewaking. Hartog heeft het hele productieproces in eigen handen van het zaaien tot en met de distributie naar de eindverbruiker. Het productieproces begint bij het selecteren van contracttelers, voornamelijk akkerbouwers die telen op zware kalkrijke kleigronden. Alle Hartog Luzerne is afkomstig van Hollandse bodem. Het oogsten van luzerne gebeurt met eigen machines. Hierdoor kan op het juiste tijdstip gemaaid worden. De maaier wordt direct gevolgd door de hakselaar waarmee het ruwvoer kort gehakseld wordt, waardoor geiten en schapen het ruwvoer makkelijk kunnen opeten.

Biologische voedermiddelen

Er zijn steeds meer veehouders die de overstap maken van gangbare naar biologische landbouw. Naast het gangbare kan Hartog u ook voorzien van biologische voedermiddelen. Wij zijn gecertificeerd voor de productie en verwerking van biologische voedermiddelen. Grasdrogerij Hartog BV staat bij Skal ingeschreven onder bedrijfsnummer 001195. Voor meer informatie over Skal en onze biologische activiteiten kunt u terecht bij ons stuk over Skal certificaat.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie