0229 58 12 32
  Beschikbaar

Retourneren

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen betreft "retourneren".

Andere meest gestelde vragen vindt u onder:

Wat is jullie retourtermijn?

U kunt uw product retourneren wanneer deze niet naar wens is of u het verkeerde product ontvangen heeft. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangt van de bestelling, hierbij moet het product onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Hoe kan ik mijn product ruilen/retourneren?

Wanneer u een product heeft ontvangen welke niet naar wens is dan je dit retourneren. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Het product moet onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wanneer u een product wilt retourneren is het van belang om contact op te nemen met Hartog zodat wij persoonlijk met u kunnen afstemmen hoe het product geretourneerd wordt.

Contact opnemen kan op de volgende manieren:

 • Bel naar + 31 (0) 229 58 12 32 (ma t/m vrij van 8:00 tot 17:00 uur, za van 9:00 t/m 13:00 uur)
 • Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hiervoor kan ook gebruik gemaakt worden van het contactformulier.

Kan ik het product ook terugbrengen bij een van jullie verkooppunten?

Wanneer u een bestelling zelf wilt terugbrengen kunt u dit enkel doen bij Hartog zelf (Lambertschaag). Uw product bij een van onze verkooppunten terugbrengen is helaas niet mogelijk.

FaLang translation system by Faboba
 • Voeding van paarden

  De juiste voeding voor paarden is zeer belangrijk. Paardenvoer van Hartog  is van hoogwaardige kwaliteit en smakelijk voor uw paard. Gezond ruwvoer en krachtvoer op basis van luzerne en gras.

  Voor het oudere paard, voor recreatie paarden, voor sportieve prestaties en voor merrie en veulen wordt het voer van Grasdrogerij Hartog gebruikt.

  Lees meer

 • Diervoeders

  Wanneer er gesproken wordt over diervoeders dan kan dit over vele verschillende soorten voeding voor dieren gaan. Van de brokken voor je kat tot het hooi voor het paard of konijn. Afhankelijk van het dier zijn er diervoeders waarbij het voer op basis van vlees of op basis van planten gemaakt worden.

  Lees meer

 • Luzerne voor kippen

  Inmiddels is luzerne als ruwvoer niet meer weg te denken uit de pluimveehouderij. De pluimvee sector weet de weg naar onze Compact Luzerne en Compact Luzerne EKO te vinden om afleiding en structuur aan hun kippen te bieden. Lees hier alles over Luzerne voor vleeskuikens en Kwaliteitsruwvoer voor gezond pluimvee.

  Lees meer

 • Luzerne voor konijnen

  Het vezelrijke Luzerne geeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Konijnen die kampen met darmklachten zoals diarree, krampen of verstopping, hebben baat bij een rantsoen van ruwvoer zoals Compact Gras en hooi met Luzerne.

  Lees meer

 • Voertips tijdens de dracht en lactatieperiode

  Tijdens de dracht is Hartog Lucerne-mix zeer goed toe te passen in het rantsoen vanwege het hoge calciumgehalte. Het hoge gehalte is goed voor de conditie van de merrie en voor de botvorming van het ongeboren veulen. Daarnaast bevat luzerne voor paarden foliumzuur en ß-caroteen, deze vitamines zijn essentieel voor de vruchtbaarheid.

  Lees meer

 • Wat eet een Alpaca?

  Alpaca’s kunnen worden gezien als sobere eters. Zij kunnen redelijk schraal worden gevoerd en alsnog voldoende voedingsstoffen uit het voer halen. Maar wat eten alpaca’s nou eigenlijk?

  Lees meer

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht