0229 58 12 32
  Beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
  [show_publishing_options] => 
  [show_article_options] => 
  [show_urls_images_backend] => 
  [show_urls_images_frontend] => 
)

Stage sales

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage binnen de sales waarbij je alle facetten van een productiebedrijf langs ziet komen en je mee mag werken en kijken aan verschillende projecten? Waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt? Lees dan verder!

De organisatie

Grasdrogerij Hartog is in 1950 opgericht als grasdrogerij en handel in gedroogde diervoeder producten en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van verschillende ruwvoer producten waarbij de focus ligt op de hippische sector. De fabriek staat in Lambertschaag (West-Friesland) en bij de organisatie zijn zo'n 50 mensen werkzaam. De hoofdactiviteit van de fabriek betreft het drogen van luzerne of gras tot balen (ruwvoer) of brokken. Het gedroogde product wordt daarna verwerkt in verschillende paardenvoer en agro producten. In het hoogseizoen (mei tot en met november) wordt het gewas bij de boer van het land gehaald en draait de fabriek op volle toeren.

Zowel op het land, in de fabriek en op kantoor werken we als team Hartog in binnen- én buitenland samen om (paarden)voeders van hoge kwaliteit bij onze klanten af te leveren! 

Stage lopen bij Hartog

Je maakt deel uit van het commerciële team binnen Hartog. Binnen dit team valt sales, R&D en marketing waarbij we nauw met elkaar samenwerken en veel contact hebben. Je werkt volop mee binnen het team en zal taken oppakken in de verschillende disciplines. Zo zul je te maken hebben met de ontwikkeling van nieuwe producten, verkoop, verschillende campagnes en acties en zul je meelopen op de verschillende evenementen waar wij met een stand staan. 

Als stagiaire binnen Hartog werk je aan een opdracht, maar zul je dus ook een belangrijke bijdrage leveren aan de dagelijkse werkzaamheden in dit team. 

Opdrachten binnen de sales zouden kunnen zijn:

 • Marktonderzoek
  Hierbij ga je onderzoek doen naar de algehele paardenvoer markt met de focus op ruwvoer. Hierbij onderzoek je de branche waarin we opereren, onze concurrenten en kijk je naar potentiële klanten en kansen voor ons. 
 • Schappen plan
  Je onderzoekt hoe Hartog op dit moment bij de dealer in de schappen staat en hoe we beter zichtbaar zouden zijn op de huidige plaatsen, maar ook wat een voorkeurspositie voor ons zou zijn. Hierbij maak je aan plan voor hoe we in het schap zouden moeten liggen, welke materialen er nodig zijn om onze producten zichtbaar te maken en hoe we ervoor zorgen dat de winkel ons zo positief mogelijk in zijn schap neerlegt. Daarnaast kijk je ook naar eventuele acties en hoe we hier aandacht voor krijgen.
 • Evenementen plan
  We staan geregeld op evenementen met onze stand in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Jij onderzoekt hoe wij tijdens deze evenementen een zo groot mogelijk bereik creëren en mensen naar onze stand laten komen. Daarnaast kijk je ook naar manieren om klanten aan ons merk te binden en hoe we contact met ze houden na het evenement en ze daadwerkelijk overgaan tot de aankoop van één van onze producten. Ook kijk je naar evenementen die interessant zouden kunnen zijn in de toekomst.
 • Eigen opdracht
  Heb je zelf een onderwerp/opdracht wat je graag zou willen onderzoeken/uitvoeren? Hier staan wij natuurlijk altijd open voor! Daarnaast zijn variaties of kleine onderdelen van de bovenstaand genoemde onderzoeken ook mogelijk.

Dagelijkse werkzaamheden

Je opdracht heeft de voorrang en zal de rode leidraad door je stage zijn, maar daarnaast zul je je ook bezighouden met verschillende taken binnen Hartog. Dit is afhankelijk van je interesses en de dagen dat je aanwezig bent, maar de taken zullen onder andere zijn:

 • Ondersteunen klantenservice 
 • Voorbereiden en meewerken op evenementen
 • Contact onderhouden met onze klanten
 • Ondersteuning sales team en helpen met acquisitie van nieuwe klanten
 • Meedenken en voorbereiden promotiematerialen en acties
 • Daarnaast zul je marketing, R&D en sales ondersteunen in verschillende taken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste MBO4 & HBO studenten (Nederlands en/of Duits) die affiniteit hebben met onze branche en marketing. Daarnaast ben je gedreven, communicatief vaardig in het Nederlands en Engels (Duits is een pré) en houd je ervan om in de praktijk bezig te zijn. Daarnaast is het handig om eigen vervoer te hebben i.v.m. slechte bereikbaarheid van het kantoor met OV. 

Herken jij jezelf hierin? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV! 

Contact

Voor meer informatie over de stage: mail naar werkenbij@hartog.eu. Of bel 0229-581232.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Hartog reviews - Klantervaringen

 • Hartog luzernebalen te koop

  Hartog luzernebalen te koop

  Wij bieden per direct grote luzerne balen van 380kg te koop aan. Zolang de voorraad strekt.

  Heeft u interesse? Neem dan contact op met 0229 581 232 voor meer informatie en de prijzen.

 • KNHS-Hartog Trophy 2023 start in januari

  KNHS-Hartog Trophy 2023 start in januari

  Op zondag 22 januari 2023 worden in Utrecht de eerste wedstrijden verreden van de KNHS springcompetities voor jeugdruiters.

 • Stage sales

  Stage sales

  Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage binnen de sales waarbij je alle facetten van een productiebedrijf langs ziet komen en je mee mag werken en kijken aan verschillende projecten? Waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt? Lees dan verder!

 • Hartog zoekt grasgewas!

  Hartog zoekt grasgewas!

  Hartog zoekt percelen voor de inkoop van grasgewas.

  Heeft u weidegras over of teelt u graszaad?
  Dan zijn wij geïnteresseerd om de nasnede van u in te kopen.

  Lees snel verder! 

 • Procesoperator gezocht!

  Wij zoeken een gedreven collega met Noord-Hollandse nuchterheid heeft! Je hebt passie en je gaat in volle vaart mee. Wij zoeken iemand die uitdagingen graag aangaat en de organisatie laat groeien. Als operator stoker heb je meerdere werkzaamheden, deze zijn ook afhankelijk van de periode van het jaar.

 • Vernieuwde Hartog verpakkingen

  Vernieuwde Hartog verpakkingen

  Vanaf begin september 2021 krijgen de vezelrijke paardenvoeders van Hartog een nieuwe verpakking. Een verpakking die beter past bij de oorsprong van Hartog en waarbij het welzijn van paarden op de voorgrond staat.

 • Hartog doneert 30.000 kilo ruwvoer

  Hartog doneert 30.000 kilo ruwvoer

  Wij doneren 30.000 kilo ruwvoer aan alle getroffen landen m.b.t. de watersnood. Hiermee willen we alle paardenhouders in dit gebied een steuntje in de rug bieden.

 • Brand bij Hartog [update 25/06]

  Brand bij Hartog [update 25/06]

  Gisteravond is de Hartog Family geraakt in het hart van haar bedrijf.

  Onze fabriek is getroffen door een brand. Er is gelukkig niemand gewond geraakt, collega’s die op het moment van de brand in de fabriek aanwezig waren konden goed het gebouw verlaten.

 • Afstudeeropdracht Klimaatneutraal produceren in de Agribusiness

  Wij zoeken een enthousiaste student, studerend aan een HBO/WO-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde, Technische Natuurkunde, Built Evironment, Science Business & Innovation.

 • Stage marketing

  Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage binnen de marketing waarbij je alle facetten van een productiebedrijf langs ziet komen en je mee mag werken en kijken aan verschillende projecten? Waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt? Lees dan verder!

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie