0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

Sluiten  
stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
)

Vacature Technisch operationeel manager Grasdrogerij (Agri & Food)

Een verantwoordelijke en afwisselende functie in technische (food)productie & logistiek binnen een gevestigde en groeiende internationale organisatie in Agri & Food. Passie voor techniek is noodzakelijk in deze uitdagende spilfunctie.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het volledig technische productieproces en de logistiek van Grasdrogerij Hartog: dé specialist in ruwvoer van hoogwaardige kwaliteit. De hoofdactiviteit bestaat uit het kunstmatig drogen van luzerne of grasgewas tot baal, brok of ander eindproduct voor klanten.

Als Technisch operationeel manager heb je een duidelijke visie op techniek, productie en logistiek. Je bent in staat om efficiencyslagen te maken, waar nodig. Je stuurt een team aan van rond de 20 personen, afhankelijk van het seizoen. Je maakt deel uit van het Management Team en je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Jouw taken zijn o.a.:

 • Dagelijks inzetten van en sturing geven aan het team van rond de 20 personen (voornamelijk monteurs, chauffeurs en fabrieksoperators)
 • Verbeteringen doorvoeren in het technische productieproces en in de logistiek
 • Verantwoordelijk voor de inzet en het technisch onderhoud van een diversiteit aan materieel (van oogstmateriaal tot fabrieks robots)

Het is de taak van de Technisch operationeel manager om alle technisch operationele processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dit allemaal realiserend volgens de uitgangspunten van Grasdrogerij Hartog. Ervoor zorgen dat al deze processen volgens de geldende wetgeving en zo duurzaam mogelijk uitgevoerd worden, valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jij onderbouwt aan en adviseert de Algemeen Directeur bij aankopen en investeringen.

Wie zoeken wij?

Als daadkrachtige en nuchtere technisch operationeel manager ben je in staat om zaken tot stand te brengen en zorg je ervoor dat de werkprocessen zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Je krijgt in deze veelzijdige functie veel vrijheid, waarbij pro-activiteit en eigen initiatief worden verwacht. Je kunt omgaan met (en bent bij voorkeur al gewend aan) de hectiek die werken in een agrarisch, seizoensgebonden bedrijf met zich meebrengt: op basis van de weersverwachting en de weersinvloeden bepaal jij hoe de werkdag gaat verlopen. 

Functie-eisen:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding: voorkeur voor (Technische) Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Agri Business, aangevuld met aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Aantoonbare werkervaring in of affiniteit met de Agri & Food-sector
 • Technische kennis (elektrotechniek, hydrauliek, landbouwmechanisatie) is een must
 • Bewezen people management skills (coachen, ondersteunen, sturen en ontwikkelen)

Benodigde competenties:

 • Plannen en organiseren;
 • Leidinggeven;
 • Samenwerken;
 • Flexibiliteit
 • Resultaatgerichtheid;
 • Kwaliteitsgerichtheid;
 • Oplossingsgericht
 • Energie;
 • Omgevingsbewustzijn

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke en afwisselende fulltime functie in  de Technische (food)Productie & Logistiek binnen een gedegen organisatie in de Agri & Food, midden in het prachtige Noord-Holland-Noord. Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Grasdrogerij Hartog is van origine een familie bedrijf en in 2017 geheel overgenomen door de huidige DGA. 

De collega’s vormen samen een goed ingewerkt team van zeer loyale professionals op de productie-/magazijn én kantoorlocatie in Lambertschaag (aan de A7 tussen Hoorn en Middenmeer). Gezien de diversiteit in landbouwmachines en fabrieksinstallaties is deze organisatie uitermate interessant voor een manager met grote passie voor techniek.

Voor wie ga je werken?

Grasdrogerij Hartog is leverancier van ruwvoer, voornamelijk voor paarden, pluimvee, rundvee en geiten. Er wordt geproduceerd voor zowel klanten in Nederland als ook voor klanten in Europa en het Midden-Oosten. De behoefte aan goede kwaliteit ruwvoeders wordt steeds groter en blijft zich verder ontwikkelen. Het besef van de voordelen wordt steeds breder gedragen.

De constante innovatie en ontwikkeling van de producten en het (vaak uniek en op maat gemaakt) materieel, vormen een prachtige basis voor voldoende expansiemogelijkheden én uitdaging voor de toekomst.

Solliciteren?

Wij hebben deze werving- & selectieprocedure uitbesteed aan Regio Talent, hét werving- en selectiebureau voor hbo/wo-professionals in Noord-Holland. Voor meer informatie of vragen over deze vacature, bel met Selma van Zanten (Senior consultant): 06-55 33 22 44 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.regiotalent.nl

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Hartog reviews - Klantervaringen

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie