0229 58 12 32

☎     GESLOTEN

Hartog voor paarden, pluimvee en veehouderij

Veehouderij

Veevoer van hoogwaardige kwaliteit

Een grootte afzet van Hartog producten vindt plaats naar de veehouderij. Met name voor pens prikkeling en de gezondheid (vruchtbaarheid) van het vee, vindt de stroom met gras en luzerne zijn weg naar de veehouder. Hartog beschikt over een verfijnd aanbod van diverse producten voor de veehouderij (Pluimvee, RundveeSchapen en geiten en Varkens. Lees meer over onze verschillende gedroogde en verwerkte voeders om meer te weten te komen over onderlingen verschillen. Op deze manier kunt u de voeding voor uw vee zo goed mogelijk samenstellen.

Luzerne

Luzerne is een kwalitatief hoogwaardig eiwitrijk product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde en een goede verteerbaarheid. De grove structuur van luzerne garandeert een optimale penswerking en voorkomt pensverzuring. De eerste snede is de meest grove snede. In de loop van het seizoen worden de sneden fijner. De VEM van luzerne is in theorie laag, maar in praktijk veel hoger, door een beter rendement van het overige rantsoen.  

Topkwaliteit van onze producten voor de veehouderij wordt gewaarborgd door volledige procesbewaking. Hartog heeft het hele productieproces in eigen handen van het zaaien tot en met de distributie naar de eindverbruiker.

Afleveren? U bepaalt hoe, waar en wanneer

Bij Hartog leveren we al onze producten twaalf maanden per jaar op elk gewenst adres. En in elke vorm die u maar wilt: grote of kleine balen, brokjes, gezakt of los gestort. Een telefoontje of e-mailtje naar Hartog en alles wordt geregeld – u hebt er geen omkijken meer naar.

Handig om te weten: onze vrachtauto kan een heftruck meenemen, zodat de gras- en luzernebalen ook binnen geplaatst kunnen worden.

 • Voeding van paarden

  De juiste voeding voor paarden is zeer belangrijk. Paardenvoer van Hartog  is van hoogwaardige kwaliteit en smakelijk voor uw paard. Gezond ruwvoer en krachtvoer op basis van luzerne en gras.

  Voor het oudere paard, voor recreatie paarden, voor sportieve prestaties en voor merrie en veulen wordt het voer van Grasdrogerij Hartog gebruikt.

  Lees meer

 • Wat eet een Alpaca?

  Alpaca’s kunnen worden gezien als sobere eters. Zij kunnen redelijk schraal worden gevoerd en alsnog voldoende voedingsstoffen uit het voer halen. Maar wat eten alpaca’s nou eigenlijk?

  Lees meer

 • Luzerne voor kippen

  Inmiddels is luzerne als ruwvoer niet meer weg te denken uit de pluimveehouderij. De pluimvee sector weet de weg naar onze Compact Luzerne en Compact Luzerne EKO te vinden om afleiding en structuur aan hun kippen te bieden. Lees hier alles over Luzerne voor vleeskuikens en Kwaliteitsruwvoer voor gezond pluimvee.

  Lees meer

 • Luzerne voor konijnen

  Het vezelrijke Luzerne geeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Konijnen die kampen met darmklachten zoals diarree, krampen of verstopping, hebben baat bij een rantsoen van ruwvoer zoals Compact Gras en hooi met Luzerne.

  Lees meer

 • Voertips tijdens de dracht en lactatieperiode

  Tijdens de dracht is Hartog Lucerne-mix zeer goed toe te passen in het rantsoen vanwege het hoge calciumgehalte. Het hoge gehalte is goed voor de conditie van de merrie en voor de botvorming van het ongeboren veulen. Daarnaast bevat luzerne voor paarden foliumzuur en ß-caroteen, deze vitamines zijn essentieel voor de vruchtbaarheid.

  Lees meer

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht

Uitgelicht