0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
)

Pluimvee reviews

pluimee Hartog

Pluimveehouders voeren Hartog Compact Luzerne EKO

Pluimveehouders voeren Hartog Compact Luzerne EKO als afleiding voor pluimvee maar ook als hoogwaardig onderdeel van het dieet. "Er is gebleken dat luzerne een hele goede voedingsbron is voor pluimvee."

"Wij hebben een beter leven keurmerk, het is dan verplicht om de kippen te voorzien met stro of luzerne. Het voordeel van luzerne tegenover stro is dat luzerne verhit is dus vrij van ziekte kiemen. Daarnaast wordt luzerne opgenomen wat goed is voor het darmstelsel. Het voordeel van Hartog is dat de balen minder snel uit elkaar vallen vergeleken met andere merken."

Als grootste voordeel van luzerne voeren wordt aangegeven dat de kippen lang bezig zijn met de luzerne, de kippen laten elkaar dus met rust. Tegenwoordig wordt luzerne vaak ingezet op pluimveebedrijven en dat is ook niet zo gek, pluimveehouders die Hartog Luzerne voeren raden alle pluimveehouders aan luzerne te voeren. 

Er wordt voor Hartog Compact luzerne EKO gekozen omdat het hard geperst is, hierdoor is het efficiënter, kippen en ander pluimvee doen er dus langer mee. Daarnaast geven pluimveeboeren aan dat onze producten van hoge en constante kwaliteit zijn. 

Hartog luzerne wordt gedroogd zonder kolen, dit is duurzamer en beter voor pluimvee omdat er zonder kolen geen zware metalen in de luzerne terecht komt. 

't Lage Eind Pluimvee

't Lage Eind Pluimvee in Kootwijkerbroek voert Hartog Compact Luzerne EKO naar alle tevredenheid.

Erwin Kampert “Het is een hele goede afleiding voor de kippen, ze zijn echt bezig. Ze lopen er omheen en zijn er in aan het pikken.” Meneer Kampert constateerde daarnaast dat de kippen meer luzerne gaan eten als ze niet lekker in hun vel zitten.

De kippen van 't Lage Eind Pluimvee doen met Hartog Compact Luzerne EKO twee keer zo lang vergeleken met andere merken. Erwin Kampert “Ik voerde eerst een ander merk maar heb toen een lading Hartog Luzerne Compact besteld en wil nu niet anders meer”.

De baaltjes van Hartog zijn volgens meneer Kampert beter geperst “Andere merken vielen veel te snel uit elkaar en de kippen aten dit te snel”.

Maatschap J.H. van der Kooij en P.A. van der Kooij-Van der Velden

Onze kippen gebruiken de luzerne als speelgoed. Wij voeren Hartog Compact luzerne EKO omdat we dan zeker weten dat er geen ongedierte in zit. Meneer van der Kooij: “Als je een baal stro aan de kippen geeft kan er ongedierte in zitten, al of niet levend, dat wil je niet in stal hebben. Tevens loop je het risico op salmonella of op een andere ziekte, en dat wil je niet omdat je met voedsel productie bezig bent.” Het voordeel van Hartog Compact Luzerne EKO is dat het hygiënisch is.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Compact Luzerne BIO (20kg) voor Pluimvee NL-BIO-01

€ 17,99 (incl. BTW)

Compact Luzerne Easy (10kg)

€ 11,38 (incl. BTW)

Voernet 20 kg

€ 13,04 (incl. BTW)

Hartog reviews - Klantervaringen

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie